Etapa a VI-a a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto din Calendarul 2013 al ACR

3

În zilele de sâmbătă şi duminică, din decada a treia a lunii septembrie 2013, s-a desfăşurat, în Municipiul Cluj-Napoca, în organizarea GT Auto Club Sportiv şi Filiala Judeţeană ACR Cluj, etapa a VI-a a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto din Calendarul 2013 al ACR.

Deşi vremea nu a fost una foarte favorabilă competiţiilor auto, la Cluj-Napoca şi-au dat întâlnire 35 de echipaje cu piloţi experimentaţi în aceste tipuri de competiţie, din care 4 ale pasionatelor sportului automobilistic feminin. Şi-au confruntat veleităţile automobilistice de performanţă, piloţi din numeroase oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Satu-Mare, Gheorghieni, Drobeta Turnu-Severin, Odorheiu Secuiesc, etc., care s-au conformat rigorilor stricte ale Regulamentului specific competiţiei aprobat de CNAK ACR, în conformitate cu exigenţele Federaţiei Internaţionale a Automobilului.

Se poate spune că, concursul de la Cluj-Napoca a fost unul din cele mai animate etape din cele 6 desfăşurate până în prezent. Această performanţă de audienţă se datorează, în principal, solicitudinii deosebite din partea oficialităţilor clujene şi, nu în ultimului rând, publicului spectator, foarte numeros, care şi-au dovedit deschiderea faţă de asemenea competiţii prestigioase organizate sub auspiciile Automobil Clubului Român.

Detaliile privind clasamentele sportive, le gasiti aici .

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter