Cupa Luna Ses 2017

IMG_5638

Sambata si Duminica  8 – 9 iulie 2017, pe o vreme foarte buna, a avut loc cel  mai așteptat eveniment automobilistic al anului din judetul Satu Mare, Cupa Luna Ses, eveniment contand ca etapele a II-a si a III-a din Campionatului Internațional ACR de Viteză pe Traseu Montan  2017 desfasurat sub egida FIA.

Competitia a fost organizata de ACR Sucursala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare si  al  Primariei orasului Negresti-Oas  in colaborare cu Serviciul Politiei Rutiere Satu Mare, Jandarmeria Satu Mare si ISU Somes Satu Mare – departament Negresti Oas .

Competitia s-a terminat fara nici un incident, traseul fiind asigurat de Comisari de traseu din cadrul ACR si de ofiteri si subofiteri din cadrul Jandarmeriei Satu Mare.

La etapa de sambata s-au inscris 25 de piloti iar pentru etapa de a doua zi au mai venit inca trei concurenti, aliniindu-se la start un numar de 28 de echipaje. Pilotii avansati si cei debutanti au sosit din mai multe localitati si anume  Baia Mare, Livada, Oradea, Cluj Napoca, Zalau, Bistrita Nasaud,Timisoara, Satu Mare dar si din tara vecina Ungaria.

            Avand in vedere ca, etapa a II-a s-a desfasurat sambata, si etapa a III-a duminica, au avut loc doua festivitati de premiere separat pentru fiecare etapa, avand astfel parte de o adevarata sarbatoare.

Va reamintim ca prima etapă a Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan a avut loc în județul Dolj, etapa a II-a si a III-a  s-au desfășurat la Luna Șes,  etapa a IV-a se va desfasura pe 22 iulie la Hasdad, jud. Hunedoara,  iar ultima etapa este programata  pe Meseș în luna august.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter