EuroNCAP ne informeaza:
Cel mai sigur automobil al anului 2018

Masina (1)

EuroNCAP este un program mondial de evaluare a gradului de siguranta a autovehiculelor,  sprijinit de Federatia Internationala a Automobilului (FIA), iar testele tehnice sunt desfasurate de catre cluburile membre FIA.  Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de membru FIA, sprijina acest program de siguranta in trafic si recomanda automobilistilor sa ia in considerare rezultatele testelor EuroNCAP in alegerea unui automobil, pentru ca acestea sunt un element deosebit de important pentru siguranta atat a persoanelor din automobil, dar si a celorlalti participanti la trafic..

Dintre  autovehiculele testate EuroNCAP in 2018  iata cele trei care au obținut locul 1:

1. Mercedes-Benz A-Class, un exemplar remarcabil în rândul autovehiculelor mici de familie și cel mai bun rezultat din acest an;

2. Lexus ES, cel mai bun în categoria autovehicule de familie mari;

3. Hyundai NEXO cel mai sigur dintre automobilele  Off-Road.

Lexus ES a obtinut si noul premiu Euro NCAP pentru cel mai performant automobil hibrid sau electric în sezonul de testare a siguranței din 2018.

In acest an s-a desfasurat pentru prima data la Euro NCAP si testarea tehnologiei autovehiculelor autonome. In timp ce sistemele de conducere asistate aduc beneficii de siguranta si comoditate, automatizarea completa este departe de a fi solutia de moment.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter