Eveniment in motor-sportul din Romania: 4 oficiali ACR au facut parte din corpul de arbitrii al F1 2015 Australian Grand Prix

Australian Grand Prix March 2015-12352

Prima cursa din 2015 a Campionatului Mondial FIA de Formula 1 s-a desfasurat, pe circuitul Albert Park din Melbourne, in perioada 13-15 martie 2015.

Realizat cu un efort logistic urias, evenimentul a implicat 930 de oficiali  care au luat parte la desfasurarea Marelui Premiu al Asutraliei. Dintre acestia, 78 de oficiali au fost din 17 tari.

 

Michael Smith – Manager General al Confederation of Australian Motor Sport si FIA F1 Secretary of the Event a declarat: “… destul de sincer, acest eveniment nu s-ar fi intamplat fara ei – oficialii internationali.  Sunt un grup de oameni minunati, fara de care Marele Premiul al Australiei nu ar fi ajuns sa fie cel mai bun din lume”.

Patru dintre acestia, au fost oficiali ACR-CNAK, certificati de catre Federatia Internationala a Automobilului.

Prezenta oficialilor ACR, in cadrul unei competitii de Formula 1, este rezultatul eforturilor depuse, in ultimii ani, de catre Automobil Clubul Roman, in instruirea, testarea si certificarea arbitrilor motor sport din Romania, in cadrul programelor de training desfasurate impreuna cu Federatia Internationala a Automobilului.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter