FESTIVITATEA OFICIALA “LAURII PILOTAJULUI AUTO 2015”

20160219_144027

In ziua de 19 februarie 2016, Automobil Clubul Român a organizat la Alba Iulia, potrivit traditiei consacrată automobilismului şi kartingului sportiv, festivitatea  „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2015”, in cadrul complexului Moll, partener al ACR.

Acest eveniment de excepţie, desfăşurat sub auspiciile ACR, ca Autoritate Sportivă Naţională FIA, a marcat şi celebrarea celor 112 ani de existenţă a asociaţiei noastre. Au fost prezenti un număr record de piloţi licenţiaţi, piloţi debutanţi, din toate zonele tarii, sportivi care bat la porţile consacrării, organizatori de competiţii de automobilism şi karting, oficialii Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting ACR, directori ai sucursalelor judeţene ACR, precum şi familii, prieteni ai sărbătoriţilor.

Participantii au fost salutati in deschiderea festivitatii de catre dl Emil Comsa, presedintele onorific al Consiliului de Conducere al Sucursalei ACR Alba, membru al Consiliului de Conducere al Automobil Clubului Roman. La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai mass-mediei atat de la nivel central cat si din numeroase judete ale tarii.

Laureaţii care au urcat pe podiumul acestei ediţii, a 26-a consacrată sportului cu motor din România, au fost onoraţi cu numeroase plachete, cupe şi medalii din partea Presedintelui Automobil Clubului Român, domnul Constantin Niculescu.

Mentionam faptul de exceptie ca cei prezenti la festivitatea pilotajului auto 2015 si-au incarcat rezervoarele autoturismelor proprii cu combustibili auto de la statia Moll Alba Iulia care in baza parteneriatului ACR – Compania Moll beneficiaza de reduceri semnificative de pret la toti combustibilii auto, actiune care este promovata de mai multi ani, gratie bunei colaborari intre cele doua institutii nationale. La toate editiile competitiei din 2015 pilotii au beneficiat de reduceri de pret la combustibilii auto pentru automobilele de concurs.

În final a avut loc o receptie, de asemenea in cadrul salonului de festivitati ale complexului Mall Alba Iulia, organizată de Sucursala Judeţeană ACR Alba, amfitrionul festivităţii „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2015”.

Biroul de Presă al Automobil Clubului Român

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter