FIA saluta primirea de catre Automobil Clubului Roman a Premiului de Excelenta in Securitatea Rutiera acordat de Comisia Europeana

imagine_607

17 ianuarie 2008 – FIA si cluburile sale membre sustind de ani buni tinta Uniunii Europene de a reduce numarul victimelor accidentelor rutiere cu 50% pana in 2010. Acest lucru explica atentia deosebita acordata Chartei Europene a Sigurantei Rutiere, o initiativa a Comisiei Europene ce are ca scop incurajarea societatii civile de a-si aduce efectiv contributia la imbunatatirea sigurantei rutiere in Europa. Astfel, peste 25 de cluburi auto europene au semnat aceasta Charta, asumandu-si propriiile lor angajamente privind imbunatatirea sigurantei rutiere. Comisia Europeana doreste sa mobilizele societatea civila in acest proiect si prin acordarea incepand cu 2007 a Premiului de Excelenta in Securitatea Rutiera.

In acest context, in revista Mobility, revista editata de Federatia Internationala a Automobilului, a aparut un articol prin care FIA saluta acordarea, de catre Comisia Europeana, a primului Premiu de Excelenta in Securatea Rutiera, Automobil Clubului Roman, subliniind faptul ca prin angajamentul asumat de catre ACR prin semnarea Chartei, si mai ales prin actiunile sale din cursul anului 2007 in domeniul sigurantei rutiere, s-a dovedit a fi un castigator merituos al Premiul de Excelenta al Comisiei Europene pe anul 2007.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter