Final spectaculos in Raliul Frumusetii

imagine_488

04 iunie 2007 – In zilele de 1 si 2 iunie 2007, s-a desfasurat in judetul Hunedoara cea de a XI-a editie a unei manifestari automobilistice de mare traditie, dedicata in exclusivitate femeilor, evidentiata in repetate randuri si in presa straina.

Impreuna cu Filiala Judeteana ACR, principalii organizatorii ai competitiei au fost: Consiliul Judetean Hunedoara, Prefectura judetului, primariile Municipiilor Deva, Hunedoara si ale oraselor Geoagiu si Simeria.

Inca din anul 1996, Raliul Frumusetii a devenit, de la un an la altul, nu doar o competitie amiabila”", dedicata sexului frumos, ci chiar o cursa cu reale valente sportive, practic o finala pe tara a unor concursuri similare desfasurate in majoritatea filialelor ACR din judete.

Ca si in alti ani, in afara etapelor de regularitate, probele speciale s-au desfasurat in centrul municipiilor Deva si Hunedoara, prima fiind de slalom si indemanare auto, iar a doua, o proba de viteza pe un traseu realmente solicitant.

Asa cum au anticipat organizatorii, s-au inscris 30 de echipaje din care 29 au luat startul. Anul acesta am remarcat in plus prezenta in concurs a unor autoturisme deosebit de moderne, chiar modele de ultima generatie.

Clasament general:

Locul I: Monia Secara/Cristina Riscuta (Audi A2)
Locul II: Madalina Dobos/Florina Voicilas (Nissan Almera)
Locul III: Hajni Sorecau/Simona Codoban (Ford Focus)

Juriul a acordat conform traditiei si urmatoarele premii speciale:

Cea mai cocheta masina:
Tatiana Vasilescu (Audi A4 Cabrio)

Cea mai originala prezenta in concurs:
Loredana Vitcov/Dalia Varodi (Jeep Wrangler)

Premiul pentru fidelitate:
Constanta Rosca (prezenta la startul celor 11 editii de pana acum)

Cel mai bun copilot din concurs:
Liliana Tolnas

Cel mai asteptat, dar in acelasi timp si cel mai “”disputat”" premiu a fost titlul de Miss Raliul Frumusetii

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter