Flori de 8 Martie pentru automobiliste

DSCF2064
In dimineata de 8 Martie, cand in Romania, ca si pe intregul mapamond, se aduc imnuri pentru omagierea Femeii, automobilistele de pe soselele noastre n-au fost uitate de catre partenerii lor la trafic, dar mai ales de Automobil Clubul Roman, care numara in randurile sale un numar important de femei, etalandu-si vocatia de conducator auto.
Filialele judetene ACR au fost prezente astazi, ca si in alti ani, pe arterele de circulatie, pentru a le oferii simboluri ale primaverii, si in primul rand, florile, atat de apreciate de colegele noastre. Automobil Clubul Roman a oferit o bonificatie, prin reducerea cuantumului cotizatie cu 15%, pentru femeile de la volan care doresc sa-si onoreze cotizatia scadenta sau sa debuteze ca membru al asociatiei, pentru a beneficia de serviciile, avantajele si facilitatile acordate tuturor membrilor, atat in Romania, cat si din partea cluburilor auto partenere din strainatate.
Automobil Clubul Roman adreseaza, cu acest prilej, urarea de La Multi Ani, tuturor soferitelor, si dorinta de a circula, si in anulul 2013, si in ceilalti ani care vin, in deplina siguranta si fara evenimente rutiere nedorite!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter