,,Formula 1 de Satu Mare”

imagine_961

11 februarie 2010 – Prima etapa a celui de al doilea sezon de concurs pentru soferii licentiati, dar si pentru cei nelicentiati de rally sprint se va desfasura in data de 20 februarie, anunta David Seletye, directorul Automobil Club Roman (ACR), filiala Satu Mare, organizatorul principal al acestei competitii.Campionatul fiind organizat de ACR Filiala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare.

Campionatul de rally-sprint va avea cinci etap. Lista pentru inscrierea concurentilor in etapa 1-a a fost deschisa ieri si se va inchide in prima zi de concurs, mai exact pe 20 februarie orele 10.30. Aceasta serie de concursuri de masini se organizeaza pe piste inchise, cu participarea pilotilor nelicentiati si licentiati, iar prin cronometrarea timpilor de parcurgere a manselor se vor decide castigatorii, in diferite categorii.

Prima editie a competitiei organizate in Satu Mare s-a desfasurat in anul 2000, fiind reluata ulterior abia anul trecut. ,,Peste 80 de persoane au participat la etapele anterioare din campionat, cate 40 la fiecare etapa.. In acest an asteptam peste 100 de concurenti pe an

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter