Gala Campionilor hunedoreni 2013 la automobilismul sportiv

deva 5

În ziua de sâmbătă, 8 februarie 2014, a avut loc, în saloanele hotelului SARMIS din Deva, festivitatea de premiere a campionilor la automobilism şi karting din competiţiile 2013. Momentul acestei sărbători de suflet a fost aşteptat de multe zeci de piloţi şi debutanţi, atât din judeţul Hunedoara, cât şi din judeţele vecine, care, în 2013, au concurat, fie la Viteză pe Traseu Montan, fie în Campionatul Judeţean de Automobilism, fie la Campionatul Judeţean de Karting, şi, nu în ultimul rând, la Raliul Frumuseţii.

La festivitatea de premiere s-au acordat, în imnul consacrat performanţelor automobilistice,  peste 70 de cupe, de diplome, precum şi premii în obiecte oferite de firmele locale care şi-au făcut un crez nobil din propulsarea sportului auto.

Un loc aparte l-a ocupat premierea participantelor la „Raliul Frumuseţii”, competiţie care a înscris, şi în 2013, numeroase aspirante la locuri pe podiumul performanţelor sportive.

Se cuvine să consemnăm, cu titlu de excepţie pozitivă, prezenţa la „Gala Campionilor 2013”, organizată de Filiala ACR Hunedoara şi Clubul Sportiv Auto Karting Deva, a numeroase personalităţi locale, care au fost martorii tuturor etapelor derulate la diversele competiţii şi, desigur, nu puteau lipsi de la finala premianţilor. Aceştia au onorat înmânarea trofeelor, au adresat felicitări campionilor, ceea ce a reprezentat, în natura evenimentului, „clipele care nu se uită”.

Au fost, aşadar, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, ai Consiliilor orăşeneşti Deva, Hunedoara, Simeria, ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ai poliţiei judeţene, ai direcţiei de sport şi tineret, ai salvamontiştilor, ai clubului copiilor. Poate că tocmai prezenţa oficialităţilor locale şi la această sărbătoare de suflet reprezintă energia necesară pentru continuarea, cu şi mai mult succes, în 2014, a competiţiilor auto de anvergură în judeţul Hunedoara.

CEI MAI BUNI PILOŢI HUNEDORENI ÎN 2013

Categoria „Licenţiaţi” – general

  1. Cornel Gărdean – 50 puncte
  2. Zoltan Szorad – 41 puncte
  3. Valentin Banciu – 40 puncte

Categoria „Debutanţi” – general

  1. Mihai Cîmpeanu – 40 puncte
  2. Alexandru Andreoiu – 35 puncte
  3. Marius Nopcea – 33 puncte

Categoria „Femina” – general

  1. Rodica Lupei – 72 puncte
  2. Marcela Brînduşa – 33 puncte
  3. Silvia Banciu – 25 puncte

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter