GALA CAMPIONILOR TIMIŞ 2013
la automobilism şi karting

timis5

La finalul lunii ianuarie a avut loc, la Timişoara, „Gala Campionilor 2013” la automobilismul sportiv şi kartingul sportiv, în organizarea Comisiei Judeţene de Automobilism şi Karting a ACR. Amfitrionul festivităţii a fost Complexul Hotelier Ice Dyp Resort & SPA Timişoara. Festivitatea a fost onorată de participarea reprezentanţilor Prefecturii judeţului, Consiliului Judeţean, al Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi ai Primăriei Timişoara, primăriilor multor oraşe şi comune care au găzduit, în 2013, competiţii de automobilism şi karting, ai Direcţiei judeţene de sport şi, nu în ultimul rând, ai Administraţiei Centrale a Automobil Clubului Român.

Provocarea viscolului unei ierni dezlănţuite şi în vestul ţării, n-a împiedicat pe cei peste 100 de piloţi, care au cucerit locuri pe podiumul învingătorilor la automobilism şi karting, să fie prezenţi la această sărbătoare, sosiţi din toate zonele banatului, precum şi din judeţele vecine. N-a împiedicat nici pe colegii din competiţii, nici pe prietenii lor. Aşadar, atmosfera pentru primirea trofeelor cucerite a atins temperaturi înalte, atât pentru Campionatul Naţional de Automobilism, cât şi pentru Campionatul Judeţean Timiş şi Campionatul de Karting Timiş, în numeroasele etape din calendarul CNAK – ACR pe 2013. Au fost premiaţi cu trofee, diplome şi medalii, inclusiv cei peste 50 de arbitri şi comisari sportivi care au imprimat ordinea şi disciplina competiţională în spiritul Regulamentelor aprobate de ACR ca Autoritate Sportivă Naţională, atribuită de FIA.

Preşedintele Automobil Clubului Român a conferit „Diplome de Onoare” Comisiei Judeţene de Automobilism şi Karting Timiş – ACR, „Societăţii Auto Club Isac Karting”, care s-au consacrat ca principali organizatori ale zecilor de etape din competiţiile de automobilism şi karting 2013. În finalul evenimentului sărbătoresc, două torturi impresionante, în configuraţiile unui automobil de curse şi a unui karting de curse, au fost oferite participanţilor, în acordurile „imnului automobiliştilor timişoreni”, inclusiv ca semnal al deschiderii „balului campionilor auto 2013”.

Pentru nominalizarea campionilor şi configuraţia clasamentelor, prezentăm, în întregime, cele peste 100 de performanţe şi simbolurile vocaţiei de automobilism sportiv Clasament final 2013

 

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter