INAUGURAREA BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW 2012

DSC_0773

Vineri, 2 noiembrie 2012, a fost inaugurat la World Trade Plaza din Bucuresti, salonul BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW, aflat anul acesta la cea de a III-a editie. Ampla expozitie gazduieste peste 50 de masini de epoca, in stare de functionare, prezentate de majoritatea clubului vehiculelor istorice din Romania. Colectionarii si pasionatii de automobile de epoca vor putea admira adevarate repere de civilizatie si cultura care au traversat peste un secol de la aparitia ‘ZEULUI AUTOMOBIL’ pe mapamond.

Automobil Clubul Roman este prezent la acest eveniment cu expunerea imaginilor intregii sale colectii de vehicule de epoca, in care exceleaza autoturismul Dacia 1100, primul autoturism produs in Romania in urma cu patru decenii si oferit ca simbol Presedintelui Romaniei, achizitionat in 1999 de catre Automobil Clubul Roman prin licitatie publica (in prezent intreaga colectie se afla in proces de restaurare).

Inaugurarea BUCHAREST CLASSIC CARS SHOW a fost onorata de prezenta Presedintelui Automobil Clubului Roman, dl. Constantin NICULESCU, clubul nostru implinind in acest an 108 ani de existenta, situaindu-se conform cronicilor FIA intre primele 10 cluburi auto infiintate in Europa la inceputul secolului trecut.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter