Inaugurarea Centrului National de Perfectionare a Managementului ACR

imagine_752

22 octombrie 2008 – In ziua de 22 octombrie 2008 a fost inaugurat Centrul National de Perfectionare a Managementului ACR, situat in orasul Nehoiu, judetul Buzau, aflat in gestiunea Filialei Interjudetene Buzau-Vrancea-Ialomita a Automobil Clubului Roman. Noua locatie a Automobil Clubului Roman beneficiaza de o moderna sala de conferinte, cu o capacitate de peste 200 de locuri si logistica necesara organizarii de reuniuni la standarde de performanta. Complexul dispune de peste 60 locuri de cazare, cu un confort sporit, de o sala de restaurant si o bucatarie utilata modern cu sisteme moderne de incalzire. Deplasarea oaspetilor in interiorul locatiei se realizeaza in circuit inchis fara expunere exterioara in situatii de intemperii sau temperaturi scazute.

Inaugurarea oficiala a Centrului, printre cele mai moderne locatii de acest profil de la cluburile automobilistice din tarile europene, se realizeaza in prezenta Presedintelui Automobil Clubului Roman, Dl. Constantin Niculescu, membru al Consiliului Federatiei Internationale a Automobilului, precum si a Primarului Orasului Nehoiu, dl. Alexandru Corcodel. Este prezent Consiliul de Conducere al ACR, impreuna cu directorii filialelor interjudetene ACR si sefilor de agentii locale ACR, precum si aparatul salariat al Administratiei Centrale ACR.


Constructia noului Centru s-a realizat in cadrul programului de investitii al ACR, noua locatie fiind totodata pusa la dispozitia membrilor ACR, inclusiv pentru unitatile cu flota auto – membrii colectivi ai ACR, pentru organizarea de reuniuni ale organelor colective de conducere sau al altor evnimente.

Noul Centru are darul sa completeze lista de patrimoniu de acest gen, precum locatiile ACR din Alba Iulia, Radauti, Campulung Moldovensc, Craiova si Delta Dunarii, care stau la dispozitia membrilor ACR.

La inaugurare a fost invitat sa participe un sobor de preoti, care a binecuvantat acest Centru dupa datina crestineasca.


Biroul de Presa al ACR

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter