INCALCAREA LEGII FAVORIZATA DE REPREZENTANTII JUSTITIEI IN JUDETUL SATU MARE

imagine_500

21 iunie 2007 – Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, una din cele mai importante organizatii a Societatii Civile, isi exprima in mod public protestul fata de incalcarile repetate ale principiilor de drept savarsite in judetul Satu Mare. In mod inadmisibil organele jurisdictionale din Satu Mare in ciuda tuturor incercarilor Automobil Clubului Roman de a beneficia de un proces echitabil in solutionarea cauzei privind locatia sa de baza din municipiul Satu Mare, prin manevre oculte si ilegale au favorizat in mod vadit una dintre parti.

Dupa peste 30 de ani de folosinta de catre ACR a imobilului din strada Mihail Kogalniceanu nr.1, a Statiei de Asistenta Tehnica, in legatura cu care dispunem de documente de patrimoniu din 1973, cand acesta a fost construita din fondurile de investitii ale ACR, astazi suntem aruncati in strada prin hotarari judecatoresti arbitrare si prin incalcarea oricaror drepturi de aparare de catre cei chemati sa aplice legea.

Este cazul sa declaram ca unele grupuri mafiote din Satu Mare, din care fac parte inclusiv rude ale unor fosti functionari publici locali dar care si-au pastrat legaturile in cercurile justitiare locale, decid, din umbra, sensul unor hotarari judecatoresti referitoare la patrimoniul ACR. Asa a fost posibila incredibila Ordonanta Presedentiala privind evacuarea ACR din propria locatie, folosita de peste trei decenii, asa a fost posibila aruncarea in strada, a echipamentelor de lucru si a autoturismelor ACR, inclusiv a unui autoturism parcat aici si apartinand unui cetatean german, membru al clubului ADAC partener al ACR. Unul din mafiotii care a incalcat legea aruncand in strada bunurile ACR este fiul unui fost sef, pana mai ieri, al unui serviciu important, din Inspectoratul Judetean de Politie Satu Mare.
Automobil Clubul Roman solicita in mod imperios ca justitia din Satu Mare sa apere legea si drepturile fundamentale. In Romania nimeni nu poate sa fie mai presus de Lege”.

Automobil Clubul Roman este hotarat sa se adreseze instantelor europene in materie”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter