Indiferent de conditiile meteo, la dispozitia membrilor ACR

ACR

Ca de obicei, flota de asistenta rutiera a Automobil Clubului Roman a fost la datorie, in toate zilele in care conditiile meteo rutiere au fost potrivnice desfasurarii in bune conditii a traficului rutier.

Indiferent de ora si de conditiile meteo, membrii ACR au beneficiat de interventii prompte cu flota de asistenta a ACR.
Centrala de Alarma si Informatii ACR si call center-ul ADAC din Romania, au monitorizat non-stop, toate solicitarile primite de la cei aflati in dificultate rutiera, reusind sa intervina prompt si profesional pentru recuperarea autovehiculelor si a persoanelor din acestea.

         Pe toata perioada in care circulatia rutiera a fost ingreunata de zapezile abundente, sute de membrii ACR si ai cluburilor partenere au fost salvati din situatii dificile, Automobil Clubul Roman oferindu-le, pe langa asistenta rutiera furnizata, si servicii de cazare, autovehicul la schimb, transportul pasagerilor, bilete de avion pentru intoarcerea acasa, etc.

Mai mult, in aceasta perioada, Centrala de Alarma ACR a furnizat si servicii de asistenta medicala membrilor cluburilor partenere care au fost in dificultate in aceasta perioada. Persoanelor cu probleme medicale care nu au permis tratarea acestora in spitalele dinRomania, le-au fost organizate repatrierile aeriene catretaralor de origine.

Cum era de asteptat dupa zilele cu viscol in care aproape tot traficul rutier a fost paralizat din cauza stratului de zapada depus pe carosabil, dar si a vizibilitatii extreme de reduse in zonele de sud est ale Romaniei, temperaturile au scazut foarte mult, motiv pentru care peste 60 % din solicitarile de asistenta rutiera primite in ultimele zile la Centrala de Alarma au fost pentru pornirea autoturismelor.

Dorim sa reamintim ca suntem non stop la dispozitia automobilistilot prin Centrala de Alarma ACR, la telefonul 021 222 22 22, indiferent de ora sau de conditiile meteorologice.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter