Innoirea flotei de asistenta rutiera ACR

imagine_1084

16 februarie 2011 – Asistenta rutiera este un factor decisiv in asigurarea securitatii rutiere pe drumurile publice si un real sprijin pentru automobilisti. Constient de acest lucru, Automobil Clubul Roman a hotarat ca in acest an sa-si innoiasca, la nivel national, flota de asistenta rutiera prin achizitia a inca 15 autosasiuri noi, Iveco Daily, ce vor fi echipate pentru asistenta specializata in recuperarea de automobile imobilizate din sosea.

Astfel, astazi, 16 februarie, ora 11:00 la sediul CEFIN Romania, Automobil Clubul Roman a intrat in posesia celor 15 autosasiuri noi Iveco Daily, autovehicule de ultima generatie care incepand cu acest an vor sta la dispozitia automobilistilor romani precum si a turistilor care vor vizita Romania cu automobilul, pentru a le veni in ajutor pe tot cuprinsul tarii la orice ora din zi si din noapte.

Luna viitoare aceste autovehicule vor fi echipate special pentru transport autoturisme avariate astfel ca in sezonul estival vor putea fi vazute pe arterele de circulatie din Romania.

In acest fel Automobil Clubul Roman isi aduce o contributie proprie in primul an al Deceniului Mondial al Sigurantei Rutiere (2011 – 2020) proclamat de Organizatia Natiunilor Unite.

Reamintim ca flota de asistenta rutiera ACR se afla la dispozitia automobilistilor in toate judetele tari, oferind servicii la cele mai inalte standarde de calitate!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter