Intalnire bilaterala intre Automobil Clubul Roman si Uniunea Automobilistilor din Bulgaria

DSC_0048

În zilele de 1 și 2 noiembrie 2017, la invitația Automobil Clubului Român, dl. Emil Panchev președinte al Uniunii Automobiliștilor Bulgari a efectuat o vizită colegială în România.

Cu acest prilej, a avut loc o convorbire între domnul Constantin Niculescu, președintele ACR și domnul Emil Panchev președintele UAB privind colaborarea dintre cele două organizații automobilistice din țările vecine, membre ale Uniunii Europene, România și Bulgaria.

De asemenea, domnul Emil Panchev a avut o întâlnire și cu Comitetul Executiv al ACR în ședința sa din 01 noiembrie 2017, primind cu acest prilej distincția de Membru de Onoare al ACR și insigna de aur.

În continuarea vizitei sale domnul Emil Panchev a fost oaspetele Centrului de instruire și Poligonului de îndemânare auto din București și a vizitat muzeul istoric al Automobil Clubului Român și parcul de automobile istorice ale ACR, respectiv prima Dacie 1100, primul Logan, ultimele două DACII 1310 – limuzină și break – fabricate la Colibași – Pitești, precum și alte automobile istorice.

La finalul vizitei a fost semnat Protocolul de colaborare între ACR și UAB care reflectă modul în care cele două organizații din țări vecine își vor respecta și ajuta reciproc membrii cotizanți în mobilitate și motor-sport.

Unele din prevederile protocolului prezintă avantajele membrilor ACR care se vor bucura în Bulgaria de asistență tehnică, juridică și de toate reducerile de preț la combustibili și reparații auto, pe care le are obținute UAB pentru membrii săi.

Prin reciprocitate membrii UAB au aceleași avantaje pe teritoriul României.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter