ÎNTÂLNIRE CU CONSILIUL DE CONDUCERE AL SUCURSALEI ACR BUCUREȘTI

DSC_0240

Președintele Automobil Clubului Român, dl. ing. Constantin Niculescu, s-a întâlnit, în ziua de 21 decembrie 2016, cu membrii Consiliului de Conducere al Sucursalei Municipiului București, la sediul acesteia, cu prilejul Sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou.

Consiliul de Conducere al Sucursalei București, care ocupă o poziție importantă în sistemul Asociației, a fost felicitat pentru rezultatele meritorii obținute în 2016, bilanț care prezintă premizele unor succese redutabile și în Noul An 2017. Cu acest prilej, Președintele ACR s-a întreținut cordial cu Acad. Prof. Dr. Ioan Pop de Popa, Președintele Fundației FOBAC, pentru ocrotirea bolnavilor cu afecțiuni cardiovasculare, care deține, de peste zece ani, calitatea de Membru de Onoare al Automobil Clubului Român. Menționăm faptul că membrii ACR beneficiază de discount-uri semnificative  la centrul medical FOBAC al Acad. Prof. Dr. Ioan Pop de Popa din București.

Un moment emoționant l-a constituit și prezența elevilor Laboratorului Școlar de Educație Rutieră din cadrul Școlii Generale nr. 51 , București, care au susținut un bogat recital de colinde tradiționale românești.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter