INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE , TROFEUL CĂLIMĂNEȘTI 2017!

calimanesti 1

Cea de-a șaptea ediție a Campionatului International de Indemânare Auto, desfasurata sub egida Automobil Clubul Român și organizata de GT Auto Club Sportiv,   a programat anul acesta pentru prima dată o etapa in Călimănești.

Un traseu foarte spectaculos, dar și dificil, a pus la grea încercare cei 51 de piloți veniți din toată țara. La Expo Nord Oltenia, piloții au avut parte de un traseu foare incitant, o calitate excelentă a asfaltului, viteze mari si multe capcane! În cele două zile de antrenamente și concurs, piloții au trecut un test greu în lupta cu secundele!

Lupta “greilor” în clasamentul Open, s-a dat între piteșteanul, Șurubariu Mihai,  bucureștenii, Tiriplică Cosmin Constantin și Teodorescu Andrei. Lupta a fost câștigată de Șurubariu Mihai, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, la numai câteva zecimi de secundă, de Tiriplică și Teodorescu.

Vâlcenii au fost reprezentați cu cinste de Coțoinea Alin și Tanasie Marcel Gabriel, primul obținând locul 1 la grupa A3, iar Tanasie, locul 2 la grupa D1.

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

- la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

- la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin

- la grupa Avansați, clasa 3, Coțoinea Alin

- la grupa Avansați, clasa 4, Baluț Adrian

- la grupa Debutanți, clasa 1, Olteanu Alexandru

- la grupa Debutanți, clasa 2, Dobre Laura

- la grupa Femina, Dobre Laura

- la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

- la grupa Juniori, clasa 2, Hancu Vlad George

- la grupa Modificate, Tiriplică Cosmin Constantin

La echipe, a ieșit învigătoare TOP GARAGE, urmată la doar cateva puncte de AMI RACING și INVER RACING TEAM.

După primele trei etape desfășurate, primii trei piloti clasați Open sunt: Tiriplică Cosmin Constantin, Șurubariu Mihai si Niţurad Florian

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter