Intrevedere la Ministerul Tineretului si Sportului

imagine_878

10 septembrie 2009 – Astazi, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, a avut loc o intrevedere intre Dl. Constantin Niculescu, Presedinte Automobil Clubului Roman, si Doamna Sorina-Luminita Placinta, Ministrul Tineretului si Sportului.

S-au discutat problemele viitorului competitiei de nivel mondial, respectiv Circuitul Auto din jurul Palatului Parlamentului si probleme curente ale sportului romanesc in domeniul automobilismului si kartingului.

Dl. Constantin Niculescu, a informat despre activitatile nationale desfasurate de Automobil Clubul Roman, despre relatiile internationale si despre preocuparea ACR in calitatea sa de Structura Sportiva si de Autoritate Sportiva Nationala recunoscuta de FIA, in domeniul automobilismului sportiv si kartingului sportiv.

Doamna Ministru a Tineretului si Sportului, a asigurat de intreaga disponibilitate a Domniei Sale pentru dezvoltarea in Romania a sportului automobilistic si de karting.

In acest cadru, Presedintele ACR, a oferit Doamnei Sorina-Luminita Placinta, Ministrul Tineretului si Sportului, Cronica Centenarului ACR si Emblema Centenara a Automobil Clubului Roman.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter