INVITATIE LA SCOLILE DE SOFERI ALE ACR!

imagine_774

09 decembrie 2008 – De aproape patru decenii, la inceputul fiecarui an, Scolile de soferi ale ACR isi reinnoiesc oferta pentru atragerea viitorilor conducatori auto care isi castiga astfel si dreptul de a deveni membri ACR auto, cu toate avantajele ce decurg din aceasta calitate.

In cateva din filialele interjudetene ACR (la Gorj, Brasov, Giurgiu, Buzau, Botosani etc.), ca si in Capitala, directorii de filiala, impreuna cu cei mai cunoscuti instructori auto din comunitatea respectiva au luat contact direct cu liceenii care, in 2008, au implinit 18 ani si doresc sa-si obtina cat mai repede permisul de conducere auto.

ACR le ofera acestora, pe langa o instruire teoretica si practica la cel mai bun nivel, cu profesori de legislatie si instructori auto cu experienta deosebita, si preturi competitive pentru intregul pachet de servicii suplimentare pus la dispozitie.

Exista, de exemplu, si optiunea comprimarii ciclului de instruire, prin comasarea orelor de teorie si practica auto, inclusiv conducerea pe timp de noapte. La acestea se pot adauga, la cerere, o pregatire specifica suplimentara in poligon, cu instructori specializati, pentru conducerea pe teren alunecos sau pe carosabil umed, invatarea tehnicii pilotajului rapid, printre jaloane, pentru viitorii participanti la cursele de slalom auto, organizate de ACR, etc.

Informati-va la Scolile de soferi ACR din filialele judetene, si veti avea o satisfactie in plus!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter