Lansarea oficiala in Romania a Campaniei
DECENIUL MONDIAL AL SIGURANTEI RUTIERE 2011 – 2020

imagine_1115

In ziua de miercuri, 11 mai 2011, a avut loc, in prezenta unor inalte oficialitati din tara si strainatate, lansarea oficiala in Romania a Campaniei DECENIUL MONDIAL AL SIGURANTEI RUTIERE 2011 – 2020. Aceasta Campanie Mondiala a fost lansata, prin Rezolutie a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, in 2 martie 2010, la initiativa Presedintelui Federatiei Internationale a Automobilului, dl. Jean Todt. De altfel, Automobil Clubul Roman a fost onorat de vizita Presedintelui FIA, in chiar zilele de 6-7 mai a.c., care, cu acest prilej, a acordat un interviu in exclusivitate Televiziunii Romane in legatura cu obiectul acestei Campanii si importanta reducerii accidentelor rutiere pe arterele de circulatie din intreaga lume, inclusiv din Romania.

Automobil Clubul Roman a fost prezent la momentul lansarii Campaniei, in Parcul Izvor din Capitala, printr-o delegatie oficiala condusa de Presedintele Asociatiei, dl. Constantin Niculescu. Presedintele ACR a adresat un mesaj, cu acest prilej, privind implicarea efectiva, si pe multiple planuri, a Automobil Clubului Roman in constientizarea tuturor participantilor la traficul rutier, in respectarea valorilor civilizatiei rutiere europene si mondiale.

Puternic implicat in acest domeniu, inca de la infiintarea sa in urma cu 107 ani, ca membru al Federatiei Internationale a Automobilului si al Aliantei Internationale de Turism, Automobil Clubul Roman a expus in Parcul Izvor, o bogata logistica de educatie rutiera, printre care si un Car Alegoric” privind implicatiile socio-economice ale accidentelor rutiere la nivel global si in Romania.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter