LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 ACR in marea cetate a reintregirii, Alba Iulia

20131207_145328

In ziua de sambata 7 decembrie 2013, a avut loc ceremonia oficiala LAURII PILOTAJULUI AUTO 2013 consacrata decernarii premiilor Automobil Clubului Roman, care reprezinta in Romania atributul de AUTORITATE SPORTIVA NATIONALA (ASN) in cadrul Federatiei Internationale a Automobilului (FIA) sportivilor licentiati si debutanti in competitiile automobilistice din acul 2013.

Evenimentul s-a desfasurat la Centrul de Perfectionare a Managmentului ACR de la Alba Iulia si au participat licentiatii si debutantii din competitiile nationale si judetene ale Automobil Clubului Roman in anul 2013, care au ocupat pozitii de prim rang pe podiumul valorilor automobilismului sportiv din Romania.

Festivitatea a fost onorata de prezenta unor oficialitati din municipiul si judetul Alba Iulia, ai Comisiei Nationale de Automobilism si Karting (CNAK), presedinti ai comisiilor nationale de automobilism si karting, presedinti de cluburi sportivede automobilism si karting din numeroase judete, organizatori de competitii auto, familiile si prietenii castigatorilor acestor competitii.

La startul ceremoniei oficiale, asistenta a fost onorata de un moment artistic, elevat si adaptat evenimentului.

Castigatorilor competitiilor si organizatorilor acestora le-au fost inmanate DIPLOME DE EXCELENTA din partea Presedintelui ACR dl. Constantin NICULESCU, precum si trofee, cupe si plachete, nominalizate. In onoarea invingatorilor si tuturor celor prezentis-a organizat un coctail de catre CNAK – ACR.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter