LAURII PILOTAJULUI AUTO 2014

DSC_0790

Automobil Clubul Român şi-a onorat, în ziua de 17 ianuarie 2015, tradiţia consacrată în automobilismul şi kartingul sportiv, prin organizarea, în Cetatea Marii Uniri Alba Iulia, a festivităţii „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2014”. Acest eveniment de excepţie, desfăşurat sub auspiciile ACR, ca Autoritate Sportivă Naţională FIA, a marcat şi celebrarea celor 111 ani de existenţă a asociaţiei noastre. A fost prezent un număr record de piloţi licenţiaţi, piloţi debutanţi, care bat la porţile consacrării, organizatori de competiţii de automobilism şi karting, oficialii Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting ACR, directori ai sucursalelor judeţene ACR, precum şi familii, prieteni ai sărbătoriţilor.

Laureaţii care au urcat pe podiumul acestei ediţii, a 25-a consacrată sportului cu motor din România, au fost onoraţi cu numeroase plachete, cupe şi medalii din partea Automobil Clubului Român. De asemenea, organizatorilor competiţiilor de automobilism şi karting, le-a fost înmânată DIPLOMA DE MERIT conferită de Preşedintele Automobil Clubului Român, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea automobilismului şi kartingului sportiv în anul 2014. Diploma de Merit a fost conferită, cu acest prilej, inclusiv Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba şi Primarului Municipiului Alba Iulia, sub patronajul cărora a avut loc festivitatea „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2014”.

În final a avut loc recepţia prilejuită de acest eveniment, organizată de Sucursala Judeţeană ACR Alba, amfitrionul festivităţii „LAURII PILOTAJULUI AUTO 2014”.

Biroul de Presă al Automobil Clubului Român

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter