Lupte cu secundele la finalul campionatului Rally Sprint 2009 Satu Mare

imagine_893

05 octombrie 2009 – La poligonul ACR de pe strada Gorunului din Satu Mare, au avut loc la finalul lunii septembrie, etapele V si VI a Campionatului Judetean Rally Sprint, organizat de A.C.R. Satu Mare si Auto Sport Club Satu Mare.

Chiar daca la eveniment nu a participat un numar foarte mare de spectatori, probabil din cauza distantei pana la poligonul de la marginea orasului, totusi s-a creat o atmosfera incendiara. Pilotii au avut ocazia sa-si arate talentele spectatorilor pasionati de autoturisme si de raliuri.

S-au intrecut concurenti din Cluj Napoca, Baia Mare, Ungaria respectiv Satu Mare printre care s-a numarat si un baiat de numai 15 ani, Mayer Richard care a concurat la volanul unui Volkswagen Golf si o domnisoara, Butka Boglarka la volanul unui autoturism Nissan. Amandoi au primit cate un premiu special pentru participare.

Alaturi de ei s-au intrecut pentru un loc pe podium un numar destul de mare de participanti, care au concurat la trei clase de amatori (N) si una a profesionistilor (A).

Rezultatele la etapa a cincea au fost urmatoarele: la categoria A locul I a fost obtinut de Vajda Zsolt cu un Subaru Impreza, la categoriile N1, N2 si N0 locurile I au fost obtinute de Vezendan Mihai (Honda CRX), Kiss Gabriel (VW Golf) respectiv Ghete Iuliu (Mitsubishi Colt).

In etapa a sasea la categoriile N1, N2 si N0 castigatori au fost Vezendan Mihai (Honda CRX), Kiss Gabriel (VW Golf) si Ghete Iuliu (Mitsubishi Colt) iar la categoria A acelasi Vajda Zsolt, favoritul la acest evenimet.

Startul a fost dat de catre directorul ACR Satu Mare David Seletye iar premiile concurentilor au constat intr-o diploma,cupa si o sticla de sampanie.

Va prezentam in continuare clasamentul final:

Categoria N0: 1. Hajdu Levente – Dacia Sport, Satu Mare; 2. G

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter