Mai multe beneficii la aceeași cotizație de membru

pastram preturile (1)

În ultima perioadă de timp, situația economică a României se confruntă nu numai cu creșteri semnificative ale prețurilor produselor de larg consum oferite către populație, dar și cu cele ale serviciilor companiilor de pe piața românească. Prețurile combustibililor, ale asigurarilor și cele ale pieselor auto, au suferit și ele modificari datorate deprecierii monedei naționale.

Cu toate acestea, Automobil Clubul Român a rămas fidel membrilor săi și nu a crescut cuantumul cotizațiilor, deși, conform celor afirmate mai sus, se impunea acest lucru pentru a putea oferi aceleași beneficii ca și până acum.

Mai mult, deși ne-am confruntat cu o creștere a costurilor de furnizare a beneficiilor către membrii, am continuat să menținem calitatea asistenței rutiere pe care o furnizăm non stop nu numai în România, ci și în străinătate, și să mărim numărul de avantaje pe care le oferim prin partenerii noștri strategici. În acest sens stă mărturie și obținerea, în anul 2018, a recertificării ISO 9001:2015 pentru ”serviciile de asistență rutieră și mobilitate” oferite de către ACR.

În ciuda situației economice din România, am căutat să dezvoltăm sportul automobilistic și de karting la nivel de masă, eforturile financiare fiind susținute din propriul buget. De asemenea, educația rutieră a fost pentru noi una dintre priorități, concretizându-se cu alcătuirea echipei României și participarea acesteia la Concursul Internațional de Educație Rutieră FIA 2018 care a avut loc la Budapesta și unde, reprezentanții țării noastre, copii cu vârste cuprinse între 10 – 12 ani, au ocupat un meritoriu loc patru. Bineinteles, și acest efort financiar a fost susținut tot din bugetul ACR, nicio altă instituție de stat nefiind interesată să sprijine acest demers al nostru, pentru afirmarea echipei României.

Fiind lângă automobilisti de 115 ani, ne vom confrunta, împreună, cu aceleasi provocari: cresterea preturilor la combustibili, a pieselor auto si noi taxe inventate de autoritati. Prin menținerea cotizației de membru la același nivel, Automobil Clubul Român a dorit sa vină in sprijinul membrilor ACR si automobilistilor atunci cand costurile si provocarile detinerii unui automobil le sunt potrivnice.

Anul 2019 este unul provocator și în sensul în care ne dorim să lărgim plaja de beneficii și gratuități ale clubului, să dezvoltăm noi parteneriate și produse de mobilitate și să rămânem același apărător al drepturilor automobiliștilor.

Cu toate că anticipăm o creștere continuă a prețurilor și în viitorul apropiat, vom continua să rămânem același sprijin de nădejde și calitativ pentru membrii noștri, să îi ajutăm atunci când vor avea nevoie de noi, indiferent de oră sau continent, toate acestea cun un simplu apel la numerele de telefon 021 222 22 22, 0745 382 715 sau 0722 382 715. Non stop alături de automobiliști!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter