Max Mosley – Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare al Frantei

imagine_215

16 februarie 2006 – Ca recunoastere a contributiei avute in dezvoltarea sportului cu motor si a sigurantei rutiere, presedintele Federatiei Internationale a Automobilului, Max Mosley a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare al Frantei. Ceremonia a avut loc pe 01 februarie 2006, la Quai d’Orsay, in Paris.

Cu aceasta ocazie deosebita, presedintele Automobil Clubului Roman, domnul Constantin Niculescu, i-a trimis o scrisoare de felicitare domnului Max Mosley, presedintele FIA.


Dlui. Max Mosley
Presedinte FIA

Stimate dle. Presedinte,

Cu mare bucurie si satisfactie am citit Comunicatul Oficial de Presa al FIA despre faptul ca, recent, Presedintele FIA a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare.

Permiteti-mi sa va felicit pentru primirea a inca unei decoratii, ca recunoastere a rolului dvs crucial in dezvoltarea sportului auto mondial si a sigurantei rutiere. Franta este inca o tara care recunoaste oficial activitatea dumneavoastra prestigioasa in aceste domenii si, fara nici o indoiala, va veti mai bucura de recunostinta si recunoasterea pe care le meritati din partea multor alte state.

Din punct de vedere personal, sunt mandru pentru ca Romania, cu 2 ani inaintea Frantei, v-a recunoscut contributia in sportul auto, iar Presedintele Romaniei v-a inmanat, personal, Ordinul National pentru Merit in grad de Comandor.


Cele mai bune urari,

Al dvs sincer,


Constantin Niculescu
Presedinte

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter