Mihai Marinescu, pe podium la Hungaroring

imagine_516

19 iulie 2007 – Fostul campion national al Romaniei la karting, in prezent un real talent afirmat si in automobilism – in Campionatul European de Formula Renault 2000! – a confirmat din nou in cursa organizata pe cunoscutul circuit de la Hungaroring. El face parte din echipa Petrom District Racing si participa in Campionatul European in baza unei licente internationale eliberata de Autoritatea Sportiva Nationala (ASN/FIA).

Saptamana trecuta, in antrenamentele libere de vineri, pilotul roman Mihai Marinescu a reusit cel mai bun timp si un nou record pe pista pentru categoria sa de concurs.

In prima cursa programata sambata trecuta, desi a plecat din pozitia a doua a grilei de start, pentru a evita un acrosaj a cedat acest loc si cu toate eforturile de a-l depasi pe adversarul direct, a terminat al III-lea!

In cursa a II-a de duminica 15 iulie, mult mai dificila, pilotul brasovean si-a conservat punctele obtinute, urcand pe locul V in Campionatul european, la numai 3 puncte de locul al III-lea.

Dupa inca un start in Campionatul italian (20 – 22 iulie), urmatoarea etapa a Campionatului European Formula Renault 2000 se va desfasura in septembrie,odata cu incheierea vacantei de vara, pe circuitul de la Donington Park din Anglia.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter