Mobilitate in Statele Unite ale Americii

imagine_1026

02 septembrie 2010 – Membrii ACR, turisti devotati automobilului, au ajuns desigur sa cunoasca valoarea asistentei rutiere primite in orice tara in care exista un club automobilistic partener al ACR, care le asigura o mobilitate rapida la orice ora din zi si din noapte.

Pentru membrii nostri, care se aventureaza la volanul automobilului pe teritorii mai indepartate, precum SUA, reamintim ca partenerul ACR in aceasta tara este AAA – American Automobile Association.

AAA este unul dintre cele mai importante cluburi automobilistice de pe mapamond, bucurandu-se de aprecierea celor peste 40 de milioane de membrii proprii, si care ofera servicii de cele mai inalta calitate si membrilor cluburilor partenere din Europa, pe tot teritoriul SUA.

Intr-o recenta scrisoare adresata de catre Presedintele AAA, dl. Robert Darbelnet, Presedintelui ACR, dl. Constantin Niculescu, acesta reafirma dorinta clubului sau de a oferi membrilor ACR, prin reteaua sa de asistenta tehnica deosebita si profesionista, servicii la standarde inalte, asa cum acestia au fost obisnuiti.

Reamintim membrilor ACR ca, pe baza Carnetului de Membru ACR, primesc asistenta rutiera de la toate cluburile automobilistice din Europa si de pe alte continente.

Precizam ca aceste servicii se asigura si pentru cei care inchiriaza automobile in strainatate.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter