Moment istoric pentru clubul automobilistic din Bulgaria

!cid_5363a4bc-4464-4d18-976d-b7273ff7393d

Uniunea Automobilistilor Bulgari (UAB), club automobilistic vecin si prieten al Automobil Clubului Roman, si partener in ajutorul rutier acordat membrilor ACR care calatoresc pe teritoriul Bulgariei, a sarbatorit recent 60 de ani de la infiintare.

Intr-un cadru festiv, la Clubul Militar din Sofia, a avut loc ceremonia aniversara, care s-a bucurat de prezenta unor reprezentanti la cel mai inalt nivel din partea cluburilor automobilistice din zona si din partea Federatiei Internationale a Automobilului, care este forul mondial tutelar al cluburilor automobilistice nationale.

Presedintele Bulgariei, dl. Rumen Radev, a transmis un mesaj de felicitare, iar la manifestatie au participat personalitati ale vietii politico-sociale si membrii ai clubului.

Cu acest prilej aniversar, Presedintele FIA, dl. Jean Todt, a rostit un discurs calduros prin care a felicitat clubul UAB pentru longevitatea si amploarea activitatii sale. Si din partea ACR a participat o delegatie condusa de Presedintele Asociatiei, dl. Constantin Niculescu, care a inmanat un trofeu aniversar Presedintelui UAB.

ACR este unul dintre cele mai vechi cluburi din cadrul FIA, sarbatorind anul acesta 113 ani de la infiintare.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter