MOTELUL DE TRANZIT ACR Arad, îşi aşteaptă oaspeţii!

1

Turismul automobilistic este tot mai mult agreat în rândul membrilor ACR şi ai cluburilor partenere din străinătate. Aceasta a fost şi raţiunea amenajării unei locaţii turistice în incinta Filialei Judeţene ACR Arad. Situat la distanţă mică faţă punctul de frontieră Nădlac, Motelul nostru de tranzit din Arad este tot mai des solicitat de membrii ACR care, străbătând România de la est la vest, de la sud la vest sau de la nord la vest, preferă aici o noapte de odihnă înainte de a se deplasa în celelalte ţări europene. De asemenea, mulţi din membrii cluburilor automobilistice partenere din străinătate solicită serviciile turistice ACR de la Arad.

 

Motelul de tranzit ACR Arad dispune de mai multe camere dotate cu mobilier modern, aer condiţionat, grupuri sanitare proprii, televizor, acces la o bucătărie dotată la standarde europene, precum şi de o sală de conferinţe, reuniuni familiale, etc. Filiala nu-şi dezminte renumele nici în ceea ce priveşte asigurarea unor spaţii de parcare generoase, precum şi posibilitatea efectuării unor verificări tehnice generale a autoturismelor oaspeţilor şi servicii de asistenţă rutieră cu autoplatforma nouă Iveco Daily. Singura condiţie: Carnetul de Membru ACR sau al clubului partener din străinătate.

 

Pe perioada şederii la motelul nostru se poate organiza şi un program turistic elevat:

-         vizite la Cetatea Aradului, construită în a doua jumătate a secolului XVIII-lea în sistemul fortificaţiilor stelate din Europa;

-         Casa cu Ghiulelele, edificată în 1800;

-         Statuia Sf. Ioan de Nepomuk, realizată în 1729

-         Monumentul Sfânta Treime, ridicat în anul 1738, în memoria victimelor răpuse de epidemia de ciumă;

-         Biserica Roşie;

-         Statuia Libertăţii, edificată în 1890;

-         Crucea martirilor Unirii, ridicată în anul 1936, etc.

 

Detalii şi rezervări de locuri se pot obţine la :

Filiala ACR Arad : tel.  0257/281.445 , 0745.382.734 ; e-mail : acr_ar@acr.ro.

Administraţia Centrală ACR : 021/317.82.51, 0745.382.748, 0745.382.729; e-mail: organizare@acr.ro

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter