Motelurile pensiune ACR

Situate in zone turistice deosebite, motelurile pensiune ale asociatiei ofera conditii unor excursii unice, de neuitat.

MOTELUL PENSIUNE ACR ALBA IULIA, renovat in anul 2001, dispune de 4 apartamente si 16 camere de cate două locuri, de grupuri sanitare moderne, geamuri si usi termopan, de instalatie de aer conditionat, frigidere si televizoare in toate camerele, de iluminat modern. Restaurantul si salonul de protocol ale hotelului asigura confort si servicii performante. Ca obiective turistice, se pot vizita Cetatea Alba Iulia, centrul istoric Aiud, manastirea Ramet si rezervatiile de flora si fauna de la Deturnatele, Ramet si Cheile Ramet.

MOTELUL PENSIUNE ACR NEHOIU situat in zona montana a judetului Buzau, in apropierea barajului Siriu, la rascrucea drumurilor care duc catre renumitele obiective turistice: tabara de sculptura Magura, Manastirea Ciolanu, Muzeul Chihlimbarului, Vulcanii Noroiosi.

Recent modernizat, motelul are o capacitate de 40 de locuri, dispuse in camere cu 2 sau 3 paturi, cu grupuri sanitare si dusuri proprii, cu centrala proprie de incalzire si apa calda. Motelul dispune de bucatarie romaneasca specializata pe produse locale, living-room, un mini-club, precum si spatii de parcare pentru 40 de autoturisme, iar tineretului scolar i se ofera conditii pentru dobandirea unor cunostinte de mecanica auto, legislatie rutiera si conducerea karturilor.

MOTELUL PENSIUNE ACR CRAIOVA, situat pe drumul european E70, are 40 de locuri de cazare in camere de 2 sau 3 paturi, un apartament si o garsoniera cu grupuri sanitare si dusuri proprii, cu centrala proprie de incalzire si apa calda, bucatarie si un elegant restaurant. In apropiere de Craiova se afla doua rezervatii de flora si fauna (in Craiova si la Radovan).

MOTELUL PENSIUNE ACR CAMPULUNG MOLDOVENESC, judetul Suceava, dispune de 20 de locuri in camere cu 2 paturi, grupuri sanitare si dusuri distincte pentru barbati si femei. Persoanele interesate pot vizita atat centrul istoric Campulung Moldovenesc, cat si manastirile Voronet, Moldovita, Gura Humorului, etc.

MOTELUL PENSIUNE ACR RADAUTI are o capacitate de 20 de locuri in camere cu 2 paturi, grupuri sanitare si dusuri distincte pentru barbati si femei. Obiectivele turistice aflate

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter