Motoare turate la Alba Iulia

imagine_687

27 mai 2008 – Pe data de 7 iunie, orasul marii Uniri va fi gazda celei de a IV-a editii a Alba Motor Challenge. Competitia de Viteza pe Traseu Montan este organizata de clubul sportiv Auto Sport Fair Play alaturi de Consiliul Judetean Alba si sub emblema ACR.

Lupta contra cronometru se va da pe traseul ce leaga localitatile Hapria si Straja si are o lungime de 3,4 km, iar calitatea asfaltului este foarte buna.
„Suntem bucurosi ca si in acest an alaturi de Consiliul Judetean Alba si ACR – reprezentantul FIA in Romania putem organiza acesta competitie. Este de notorietate faptul ca in judetul nostru sunt multi iubitori ai automobilismului, iar acum doritorii pot evolua intr-un cadru organizat si sigur. Prezenta unor nume cu rezonanta din automobilismul romanesc precum Claudiu David, Dan Girtofan, Titi Aur, Marco Tempestini sau Alex Filip ma face sa cred ca vom oferi publicului un spectacol memorabil” a spus Mihai Beldie, organizatorul competitiei.

Spectatorii vor putea urmari masinile pe o distanta foarte mare, tehnicitatea si sinuozitatea traseului punand serios la lucru pilotii inscrisi. Taxa de participare este de 150 lei, iar masinile eligibile inscrierii sunt cele dotate cu elemente de securitate prevazute in regulamentul CNAK.

Regulament particular VTM Alba Motor Challange 2008 “”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter