Noi suntem Asistenta Rutiera

asistenta rutiera in Europa

Multa lume nu ia in calcul cat de important este sa fi membru al unui club auto si sa beneficiezi de asistenta rutiera furnizata de catre profesionistii din domeniu.

Ne-am gandit sa va aratam, pe scurt, cum se desfasoara o interventie de asistenta rutiera furnizata de catre Automobil Clubul Roman.

Duminica 12 august 2018, poate una dintre cele mai aglomerate zile in call center-ul ACR. Automobilistii, membrii cluburilor partenere din Europa si membrii ACR ne-au solicitat pentru diverse probleme: motocicleta in pana, automobilul nu mai porneste, alimentare gresita, au avut un accident si doresc tractare auto. Si lista poate continua…

La ora 16:20, ACR primeste o solicitare de asistenta rutiera pentru o casa mobila, un FIAT Ducato, ramas in pana in zona Complexului Posada de langa lacul Vidraru, pe Transfagarasan, din cauza unor probleme la cutia de viteze. O solicitare nu foarte simplu de rezolvat, avand in vedere natura problemei tehnice si masa mare a autovehicului, care avea si o remorca atasata.

In maxim 5 minute, Call Center-ul ACR localizeaza autovehiculul  si gaseste solutia potrivita pentru rezolvarea  la fata locului a problemei reclamate. Pentru orice eventualitate, a fost trimisa cea mai apropiata echipa de asistenta rutiera a Automobil Clubului Roman, fiind dotata cu un autovehicul care are atat dispozitivele necesare pentru interventia la fata locului, dar si capacitatea de transport, in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata.

Asa cum se intampla in toate cazurile de asistenta, call center-ul ACR a tinut permanent legatura cu cele doua persoane aflate la locul incidentului, acestea fiind informate despre sosirea echipei de asistenta care a fost monitorizata permanent prin sistemele GPS.

Desi era vorba despre o defectiune la cutia de viteze, echipajul ACR a reusit repunerea in functiune a autovehiculului, turistii putand sa-si continue, fara griji, vacanta planificata.

Suntem mandri ca peste 40 % dintre cazurile de asistenta rutiera le rezolvam direct la locul incidentului, satisfactia noastra fiind cu atat mai mare cu cat turistilor le-a fost redata mobilitatea si ca putem asigura, oricarui automobilist, o calatorie fara griji.

PS: in fotografia din articol gasiti o parte din discutia operatorilor ACR cu persoanele care asteptau echipa de asistenta rutiera.

14 august 2018

Automobil Clubul Roman este lider in asistenta rutiera din Romania si promotor al sigurantei si educatiei rutiere. Datorita experientei de peste 100 de ani in automobilism, dedicata membrilor sai, organizatia este pregatita sa intervina si sa rezolve toate situatiile de asistenta rutiera, indiferent ca este vorba de depanarea sau tractarea automobilului, consiliere juridica sau informatii de calatorie in tara sau strainatate.

Credem ca fiecare automobilist sau motociclist trebuie sa beneficieze de asistenta rutiera certificata si responsabila.

Apelati cu incredere la : +40 21 222 22 22 sau e-mail acr@acr.ro

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter