Nou centru de daune la ACR Buzau

imagine_532

14 august 2007 – In prezenta presei si a oficialilor buzoieni, in frunte cu prefectul judetului, Gabriel Balaban si seful Inspectoratului Judetean de Politie, comisarul sef Stefu Viorel, la statia de asistenta rutiera ACR Buzau s-a inaugurat un nou compartiment de solutionare a accidentelor de circulatie cu avarii auto. Situat intr-o zona accesibila automobilistilor, cu spatii de parcare amenajate, noul centru inaugurat la Buzau este o solutie moderna pentru problemele automobilistilor.

In acelasi sediu, automobilistii gasesc o rezolvare rapida a problemelor, avand la dispozitie atat mijloacele tehnice ale ACR, pentru ajutor rutier prompt, cat si birouri specializate ale politiei rutiere, asiguratori si juristi. Acestea sunt exact elementele de care este nevoie pentru o comoda solutionare a formalitatilor care se indeplinesc in caz de accident rutier, in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

Conducatorii Politiei Rutiere au prezentat noile formulare simplificate precum si mult mediatizatul formular de constatare amiabila, care se inmaneaza conducatorilor auto odata cu achitarea asigurarii obligatorii de raspundere civila.

S-a mentionat de asemenea sprijinul deosebit oferit de Automobil Clubul Roman in promovarea acestor compartimente speciale de daune pe cuprinsul tarii. Si in viitor este programata deschiderea a noi centre in sediile ACR, acoperind practic principalele orase ale tarii.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter