Noua oferta Chevrolet pentru membrii ACR

imagine_1015

Ofertele Chevrolet sunt prea bune pentru a fi ratate. Chevrolet vine in continuare cu oferte de exceptie pentru membrii ACR in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010.

Noul Chevrolet Spark – vedeta din segmentul mini.

Noul Spark aduce un design modern pe piata, vine cu echipari standard de neegalat in segmentul sau (6 airbaguri: frontale, laterale si cortina), motorizari Euro 5 in 16 valve fara taxa de poluare si un consum de doar 5.1l/100 km si ofera functionalitatea necesara in orasele aglomerate (5 locuri, 5 usi si manevrabilitate foarte usoara).

Noul Chevrolet Spark echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 si USB si scaun sofer reglabil pe inaltime de la doar 5199 Euro cu TVA si primele de casare incluse.

Membrii ACR sunt invitati la dealerii Chevrolet pentru a realiza un test drive convingator cu Noul Chevrolet Spark.

Noul Chevrolet Cruze, este disponibil pentru membrilor ACR cu o oferta inegalabila de 5 stele, totul de la doar 9.499 Euro cu TVA si primele de casare incluse!

5 ani garantie
Motorizari EURO 5 pe benzina cu taxe de poluare zero
Rezultat maxim la testele de siguranta: 5 stele EURONCAP si cel mai bun punctaj din istoria testelor EURONCAP la impactul frontal si lateral.
Echipare standard de 5 stele: aer conditionat”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter