Noutăţi Internaţionale:
Conferinţa Clubului Automobilistic Maghiar (MAK)

sediu mak

Recent a avut loc Conferinţa clubului automobilistic maghiar, care în 2013 a împlinit 113 ani de existenţă, înscriindu-se, ca şi Automobil Clubul Român, printre primele 10 cluburi auto înfiinţate în Europa la începutul secolului trecut. Ca preşedinte al clubului a fost reales dl. HEGEDÜS OSZKÁR, un veteran al vieţii automobilistice internaţionale, noul mandat constituind un omagiu adus personalităţii sale, cu prilejul împlinirii, timp de două decenii, a funcţiei de preşedinte al clubului automobilistic maghiar, începând cu 1993.

Realegerea sa pentru un nou mandat de şase ani reconfirmă adevărul că vârsta biologică a omului este dominată de vârsta psihologică a acestuia, pentru că la 78 de ani, HEGEDÜS OSZKÁR dovedeşte, aşa cum a rezultat în cadrul recentei Conferinţe, vitalitate, experienţă şi viziune deosebite în ceea ce priveşte dezvoltarea clubului la standardele europene şi mondiale.

Răsfoind filele istoriei consemnăm faptul că între Automobil Clubul Român şi Automobil Clubul Maghiar s-au statornicit, de-a lungul deceniilor, relaţii deosebit de benefice, de bună vecinătate, pe linia modernizării serviciilor acordate, pe bază de reciprocitate, membrilor lor şi implementării obiectivelor lansate de Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA), la care ambele cluburi au aderat încă de la începutul secolului trecut.

Automobil Clubul Român adresează călduroase felicitări d-lui HEGEDÜS OSZKÁR, cu prilejul acestei onorante reinvestiri şi urarea de noi succese în dezvoltarea tradiţiilor şi asigurarea continuităţii benefice în mişcarea automobilistică naţională şi internaţională.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter