O festivitate deosebită: Laurii Pilotajului Auto ACR 2016

IMG_1216

În ziua de 25 februarie 2017, la Casa Oamenilor de Știință din București, a avut loc sărbătoarea pilotajului auto 2016 al ACR, festivitate tradițională în automobilismul și kartingul românesc. Au participat toți piloții din competițiile auto ale ACR din toată țara, în pofida timpului nefavorabil, care au câștigat locurile de vârf pe podiumul performanței: consacrați și debutanți, veterani și copii, arbitrii și organizatori de competiții, președinți de cluburi auto, care au manageriat performanțele din competițiile din România și la competițiile de răsunet din străinătate. Un loc aparte a fost rezervat automobilismului feminin, prezent onorabil la festivitate.

Cei mai buni automobiliști și kartiști ai anului, precum și arbitrii și reprezentanții cluburilor auto din toată țara, au primit, din partea ACR, amfitrionul competițiilor 2016, cupe, medalii și diplome, precum și distincțiile morale în cadrul Recepției de Onoare organizată cu acest prilej sărbătoresc. La festivitate a fost prezent Președintele ACR, dl. Constantin Niculescu, însoțit de membrii Consiliului de Conducere al ACR, de la nivel central și din sucursalele teritoriale.

Festivitatea Laurii Pilotajului Auto 2016 s-a remarcat ca un adevărat regal al automobilismului și kartingului românesc.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter