O iarnă mai sigură cu ACR : ajutor automobilistic cu plata în rate!

shutterstock_573024256

În lumea de astăzi, ne întrebăm, ca cetăţeni care suntem şi automobilişti, dependenţi de maşină: oare ce să plătim mai întâi? RCA-ul, rovinieta, impozitul la maşină, combustibilul, veşnic redenumita şi crescuta taxă de mediu/primă înmatriculare, taxele de parcare si de pod  sau să cumpărăm cele necesare traiului de fiecare zi care şi el devine, pe zi ce trece, tot mai scump?

Şi, aşa cum ştim cu toţii, ajungem repede la concluzia că banii nu ne ajung pentru toate, mai ales că guvernanţii ţării împovărează tot mai mult automobilismul cu tot soiul de taxe, dar fără ca acestea să se regăsească în sute de kilometri de autostrăzi noi  şi tuneluri rutiere, aşa cum ni se promite an de an în campania electorală.  Şi, drept urmare, automobilistul român trebuie să renunţe la ceva, şi, în general, renunţă la ce crede că nu ii trebuie : asigurarea. Pentru că tot românul se gândeşte : „nu mi s-o întâmpla chiar mie….”. Dar partea proastă este că se întâmplă accidente şi se întâmplă des, iar dacă nu ne-am asigurat dinainte că are cine să ne ia din drum pe viscol la miezul nopţii, trebuie să ne aşteptăm atunci la multă bătaie de cap şi la costuri proporţionale cu urgenţa noastră.

În aceste condiţii, Automobil Clubul Român oferă o alternativă mai comodă şi mai ieftină automobiliştilor : servicii automobilistice complete, în România şi peste hotare, cu plata în rate, prin cardul Avantaj, începând cu 1 ianuarie 2018! Deocamdată posibilitatea plăţii în rate există doar în unele sucursale, dar până la sfârşitul anului va fi extinsă la nivel naţional.

Vă dorim Drum Bun şi fără evenimente, dar vă amintim că „Paza bună trece primejdia rea” şi că e bine să aveţi Automobil Clubul Român alături, la orice drum!

9 ianuarie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter