O noua recunoastere internationala pentru ACR

34735169735_104359b7e8_o

In perioada 16-19 mai 2017 s-a desfasurat la Bruges – Belgia, Congresul de Primăvară al Regiunii I a Federatiei Internationale a Automobilului, aceasta fiind cea mai importanta dintre cele patru regiuni ale FIA, insumand 113 cluburi automobilistice din Europa, Orientul Apropiat si Africa, totalizand peste 38 milioane de membri.

Delegatia ACR, condusa de Presedintele ACR Constantin Niculescu, a participat activ la Adunarea Plenara a Regiunii I FIA, la Adunarile Generale ale subgrupelor zonale de cluburi FIA, precum si la numeroase ateliere lucrative pe teme de dezvoltare a cursurilor de pregatire auto si de asigurare a mobilitatii automobilistice (ACR este membru al Zonei Forumului de Coordonare Europa de Sud-Est).

După încheierea reuniunilor, in cadrul unei ceremonii speciale, Automobil Clubului Roman i-a fost acordat Premiul FIA pentru Inovatie in Siguranta Rutiera, decernat pentru cea mai de succes campanie de siguranta rutiera, desfasurata de un club membru FIA, in cursul anului 2016. ACR a primit acest prestigios premiu pentru aplicatia interactiva de prevenire a vitezei excesive, intitulata “Plimba Ursul”, disponibila gratuit pe App Store si Google Play, pentru orice smartphone sau tableta. Reamintim, pe aceasta cale, ca ACR a mai fost premiat de catre FIA pentru campaniile sale de siguranta rutiera, in anul 2014.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter