O sarbatoare de suflet pentru automobilism si karting

imagine_603

31 ianuarie 2010 – Competitiile automobilistice si de karting din Romania desfasurate pe tot parcursul anului 2009 sub auspiciile FIA si-au onorat campionii, sambata 30 ianuarie 2010.

Saloanele de receptie ale Clubului Diplomatic Bucuresti au gazduit si de aceasta data Gala Campionilor, in prezenta Comitetului Executiv al ACR, ai unor membrii ai Parlamentului, sau Societatii Civile si ai veteranilor sportului cu motor. Nu au lipsit nici parintii, fratii sau prietenii celor mai tineri campioni, prichindeii, cum li se spune, care, invingand timpul geros si viscolul iernii, au strabatut sute de kilometrii, din Timisoara sau Tulcea, Satu Mare sau Bacau, Tg. Secuiesc sau Constanta pentru a-i sarbatorii pe invingatori.

Este de retinut in acest sens o dimensiune de mare prestigiu: la Campionatul Zonei Sud-Est Europa la Karting, kartistii romani au cucerit locul I pe natiuni, ducand Romania pe cea mai inalta treapta a podiumului pentru a 5-a oara din cele 6 editii desfasurate.

Gala Campionilor 2009 la auto-kart din ACR-CNAK s-a ridicat la inalte standarde oficiale si de suflet. Cupele simbol (unele mai inalte decat cuceritorii lor!) si Diplomele de Excelenta au fost inmanate de Constantin Niculescu, presedintele ACR, Victor Ponta deputat in Parlamentul Romaniei, Stefan Lucian, presedintele recent infiintatei Federatii Nationale de Karting si de catre alte persoane oficiale.

Le uram si noi calduroase felicitari tuturor campionilor din 2009 la automobilism sau karting si succese de prestigiu in noul an competitional 2010.

Vom reveni cu lista completa a campionilor pe 2009 la automobilism si karting.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter