INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018
Etapa a V-a din calendarul ACR al competitiilor de indemanare INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018

Etapa-5

Sub Egida Automobil Clubul Roman are loc in data de 15 si 16 septembrie  concursul de îndemânare auto -International Autotest Challenge.

Organizat de Asociatia “GT Auto Club Sportiv” ,CUPA SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA,  a ajuns la a cincea sa etapă de anul acesta, se bucură de condiții excelente de concurs oferite de gazda evenimentului, SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA.

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contra cronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii, începând chiar de la 8 ani, și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați primii trei clasați pe grupe, clase, Open, Cel mai bun timp al zilei și pe echipe.

      Programul Concursului:  – sâmbătă, 15 septembrie,14:00 – 20:00, antrenamente libere

- duminică, 16 septembrie,10:30, antrenamente cronometrate

12:00, manșele I și II de concurs

16:00, festivitatea de premiere

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, posesori de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de acest eveniment, accesați pagina www.gtautoclub.ro.

Pe 15 și 16 septembrie, ne vedem la SHOPPING CITY RÂMNICU VÂLCEA, Str. Ferdinand 38A,  240156, Râmnicu Vâlcea.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter