Discount-uri personalizate pentru membrii ACR

Discount

Potrivit Carnetului de Asistenţă, categoriile BASIC, PREMIUM şi SENIOR, membrii ACR beneficiază de reduceri de preţ la piese, echipamente, servicii auto şi turistice, care completeaza pachetele de beneficii, avantaje si facilitati acordate in anul 2015, astfel:

  • În continuare, membrii ACR beneficiază, în baza convenţiei cu MOL România, de un discount de 10 bani/l, la orice tip de combustibil auto: benzină, motorină sau GPL. Cardurile de discount sunt emise pe numele membrului ACR şi pot fi folosite pentru autoturismul cu numărul de înmatriculare declarat.
  • Centrul Medical SANADOR, deţinător al mai multor clinici, laboratoare de analize medicale şi al primului spital privat cu servicii medicale complete, cu tratamente speciale inclusiv pentru situaţii de urgenţă, oferă membrilor ACR un discount de 10 % la servicii medicale (consultaţii, analize de laborator, ecografii, radiografii, Rezonanţă Magnetică şi Computer Tomograf).
  • Membrii ACR beneficiaza de discount-uri semnificative la cazare in cele 19 Hoteluri ale Unita Turism din tara, in baza parteneriatului incheiat intre ACR si Unita Holding.
  • Membrii ACR beneficiaza de 20% discount la piese auto in toate service-urile AD Garage.
  • Se acordă discount-uri, prin parteneriate cu firme de profil, pentru servicii auto, cursuri pentru dobândirea carnetului de conducere si efectuarea Inspecţiei Tehnice Periodice.
Pentru obtinerea acestor discounturi in 2015, este suficient ca membrii ACR sa prezinte cardul de membru in termen de valabilitate!

Detalii se pot obtine la 021/317.82.51, e-mail organizare@acr.ro, precum si la filialele judetene ACR .

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter