Participarea ACR la cel de al III-lea Concurs de Depanare Auto FIA!

imagine_366

06 octombrie 2006 – In perioada 25 – 26 octombrie 2006, o echipa de mecanici depanatori a Automobil Clubului Roman a participat la cea de a III-a editie a Concursului de Depanare Auto FIA, desfasurat la Kutina in Croatia. Concursul, organizat de Federatia Internationala a Automobilului (FIA), in colaborare cu TCS (clubul automobilistic elvetian), s-a bucurat de participarea unor echipe de mecanici depanatori din 11 cluburi automobilistice din zona Europei Centrale si de Est.

Concursul propriu zis a constat intr-o proba teoretica, o proba de conducere auto si cinci probe practice de depanare a unor autoturisme aflate in pana din diverse motive.

Echipa Automobil Clubului Roman, a ratat de putin podiumul, din cauza rezultatului slab obtinul la proba de conducere auto, clasandu-se in final pe locul al IV-lea.

Premierea a fost facuta de Dl. Peter Doggwiller, Secretarul General al FIA, care a apreciat in mod deosebit echipa ACR, punctand faptul ca la probele de depanare a autovehiculelor au fost printre cei mai buni.

Anul viitor, concursul se va desfasura la Budapesta in Ungaria, tara castigatoare a editiei din acest an.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter