PARTICIPAREA ACR LA DRIVE-TEST OPEL AMPERA: UN SUCCES DEOSEBIT

imagine_1146

27 septembrie 2011 – Specialistii Centralei de Alarma si Informatii ACR din Bucuresti au participat la DRIVE-TEST-ul organizat de Opel Romania cu prilejul avampremierei lansarii in tara noastra a automobilului electric OPEL AMPERA. Cateva zone de interes profesional au marcat aceasta participare.

Prima: Opel Ampera este primul automobil electric din Europa cu autonomie extinsa pana la 500 km. Precum se stie, firma Opel detine pionieratul european in productia de automobile electrice.

A doua: specialistii ACR in asistenta rutiera se pregatesc pentru acordarea ajutorului rutier pentru autovehiculele electrice, incepand cu primavara anului 2012, cand si Opel Ampera va fi prezent pe arterele de circulatie din Europa, inclusiv din Romania.

A treia: potrivit relatiilor de parteneriat cu cluburile automobilistice de pe continentul nostru si alte regiuni geografice ale lumii, Automobil Clubul Roman asigura asistenta rutiera a membrilor acestora care se afla in Romania in interes turistic sau de bussines. Desigur, atat pentru automobile hibrid, cat si pentru cele cu combustibili fosili.

Prezenta specialistilor Centralei de Alarma si Informatii ACR la Drive Test n-a fost una de ordin formal. Cadrele tehnice ale constructorului Opel din Germania, care au organizat aceste momente profesionale – timp de trei zile – la Casa Memoriala Titulescu din Capitala, au fost impresionati de interesul profesional deosebit al specilistilor ACR din asistenta rutiera, de competenta performanta in materie, inclusiv in sistemele automobilelor electrice, ca si cu prilejul experimentului special de conducere a masinii Opel Ampera in traficul din Capitala. Nu constituie o noutate faptul ca la numeroasele training-uri organizate de Federatia Internationala a Automobilului si ARC Europe SA, cadrele tehnice ale Centralei de Alarma si Informatii ACR au obtinut cotatii onorante.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter