Permisul de Conducere European

imagine_405

22 martie 2007 – Asa cum se stie Directiva europeana pentru permisul unic de conducere a fost votata in plenul Parlamentului European. Guvernele nationale au la dispozitie 26 de ani pentru a inlocui toate permisele existente. Informam automobilistii ca Permisul International de Conducere eliberat de ACR este un document ce confirma international actualul Permis national de conducere.

Acum, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, tot mai multi dintre concetatenii nostrii aleg sa-si petreaca vacanta in strainatate sau sa calatoreasca in interes de serviciu, in tarile comunitare. Este bine de stiut faptul ca firmele de Rent a Car din Europa cat si din intreaga lume, solicita, in momentul in care doriti sa inchiriati un autoturism, prezentarea Permisului International de Conducere eliberat de ACR, acesta fiind valabil din ziua emiterii.

Astfel, Permisul de Conducere International nu este necesar numai celor care calatoresc cu automobilul in afara tarii, ci si celor care doresc sa inchirieze un autoturism in tara de destinatie.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter