Plata in rate a cotizatiei de membru – o noua facilitate ACR

download

Utilizarea instrumentelor de plata moderne, precum cardurile de debit sau credit, nu a fost nicicand mai accesibila ca acum. Într-o economie aflată intr-o în continuă mișcare, într-o lume în care rapiditatea conteaza cel mai mult, plata cu cardul a devenit o obisnuinta pentru cei mai multi dintre noi.

Constienti de acest fapt, in beneficiul membrilor ACR, am introdus facilitatea de plata, cu cardul bancar, a cotizatiei de membru.

Pe langa faptul ca ne scuteste de a avea asupra noastra bani cash, la Automobil Clubul Roman utilizarea cardului bancar are urmatoarele beneficii:

  • Plata cotizatiei in rate: cotizatia de membru se poate achita acum in mai multe rate, fara dobanda, fara alte comisioane. Daca sunteti posesori ai Cardului Avantaj, puteti face acest lucru. Mai mult, pe langa faptul ca va puteti achita in rata cotizatia de membru, beneficiati si de o importanta reducere atunci cand utilizati cardul bancar.

Daca nu sunteti posesorul unui Card Avantaj, colegii nostri din sucursalele ACR va pot consilia si ajuta sa obtineti un astfel de card.

  • La orice plata cu cardul a cotizatiei de membru ACR, personalul din sucursalele ACR va acorda, pe loc, o reducere importanta. Intrebati consultantii nostri cum puteti beneficia de aceasta reducere.

Va invitam sa achitati cotizatia de membru ACR utilizand cardurile de debit sau credit: simplu, eficient si motivant: obtineti pe loc o reducere importanta!

24 februarie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter