”Plimbă Ursul” – aplicatia de siguranta rutiera

aplicatia plimba ursul

Automobil Clubul Român a lansat, încă de anul trecut, aplicația “Plimbă Ursul”, fiind primul joc anti-plictiseală la drum lung, în care copiii învață reguli de circulație și sunt implicați activ în siguranța rutieră. Atunci când se porniește aplicația într-o mașină în mers, jocul este direct influențat de viteza reală a mașinii, prin GPS. Când viteza legală este depășită, copilul este anunțat în timp real de către dl. Urs, personajul principal din joc, și este rugat să-l atenționeze pe șofer pentru a încetini. Dacă șoferul nu reduce viteza în timp util, copilul pierde puncte sau jocul chiar se termină.

Jocul este disponibil gratuit în Google Play si App Store și se bucură de un succes deosebit în rândul copiilor, având deja câteva zeci de mii de descărcări.

De asemenea, această aplicație a suscitat interes pe foarte multe canale media, fiind deja cunoscută în întreaga lume. Chiar recent, Federația Internațională a Automobilului a publicat în newsletter-ul său lunar, beneficiile acestei aplicații.

Aplicația “Plimba Ursul” este un proiect dezvoltat de Automobil Clubul Român în colaborare cu FIA (Federation Internationale de l’Automobile) și agenția Publicis România, în cadrul Campaniei ”Deceniul Mondial al Siguranței Rutiere 2011 – 2020”.

28 martie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter