Ploieşti 12 octombrie: Etapa finală a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto 2013

1

Ediţia 2013 a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto, organizat de GT Auto Club Sportiv, din Calendarul Automobilismului şi Kartingului Sportiv al ACR, s-a încheiat în condiţii de excepţie la reşedinţa Judeţului Prahova. După un reuşit travaliu sportiv desfăşurat pe parcursul a 7 etape la Bucureşti, Brăila, Focşani, Constanţa, Dr. Tr. Severin, Cluj-Napoca şi Ploieşti, în care cei mai buni dintre cei buni piloţi şi-au disputat supremaţia în arta stăpânirii automobilului în competiţii de anvergură, la Ploieşti „s-a tras cortina”. În cele 7 etape, multe zeci de echipaje sosite din toate zonele ţării, însoţite de echipele suportului tehnic, de prieteni şi familie, au dat spectacole de largă audienţă. Au fost onoraţi, pretutindeni, de oficialităţile judeţelor şi municipiilor gazde, de sponsorii echipelor şi ai evenimentelor automobilistice respective, de un numeros public, de fiecare dată, şi, nu în ultimul rând, de media locală şi centrală.

 

Este un adevăr incontestabil că, ediţia 2013 a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto a marcat valori superioare anilor anteriori, atât ca număr de echipaje, cât şi ca interes sporit din partea spectatorilor, ceea ce anunţă o ediţie 2014 de şi mai mare succes. Campionatul Naţional de Îndemânare Auto a reuşit, astfel, să se înscrie printre cele mai reuşite şi mediatizate competiţii automobilistice şi de karting din România.

 

Un aport merituos pentru aceste reuşite l-au asigurat filialele teritoriale ale ACR, în calitate gazde şi organizatori, împreună cu GT Auto Club Sportiv, sub autoritatea Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting a ACR (CNAK), în conformitate cu Regulamentele Federaţiei Internaţionale a Automobilului (FIA).

 

Detaliile privind clasamentele sportive, le găsiţi aici 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter