Pregatirea anului competitional 2007

imagine_385

09 noiembrie 2006 – Comisia Nationala de Automobilism si Karting din cadrul ACR a demarat pregatirea sezonului competitional 2007.

Pentru alcatuirea Calendarului competitional national si international, solicitam organizatorilor de concursuri sa-si exprime in scris disponibilitatea pentru urmatoarele discipline :

Automobilism : Raliu, VTM, Tot-Teren, Viteza pe circuit.

Karting: Viteza pe circuit, Anduranta.

De asemenea astepam oferte pentru cei ce doresc sa achizitioneze drepturi (organizare, imagine, etc. ) pentru Campionatele nationale mentionate mai sus.

Atentionam pilotii si structurile sportive licentiate ACR-CNAK, sa-si exprime din timp optiunile de participare in campionatele nationale si la concursuri internationale, in vederea obtinerii in timp util a licentelor necesare.

Totodata Colegiul National de Arbitrii comunica ca in perioada imediat urmatoare vor incepe la nivel central si in cadrul Colegiilor judetene, cursuri de formare si perfectionare precum si testari pentru arbitrii din automobilism si karting.

Cu prilejul testelor va fi stabilit si un lot de arbitrii din care se va alcatui dispozitivul ce va fi folosit la etapele din cadrul Campionatului mondial FIA GT, Campionatului European GT3, Campionatului Britanic de Formula 3, ce se vor desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 mai 2007.

Inscrierile pentru cursurile de formare arbitri pentru automobilism respectiv karting, se fac la sediul CNAK si la filialele judetene pana la data de 1 decembrie 2006, cursurile urmand a se desfasura in lunile ianuarie – februarie 2007.

Contact :

ACR-CNAK
Program zilnic: 9:00 – 16:30
Marti: 9:00 – 19:00
e-mail: frak@dnt.ro
tel: 021 222 41 24
fax: 021 222 41 23

“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter